Extra 'fleur en kleur' in winkelcentra

mainImage
Extra 'fleur en kleur' in winkelcentra

Onder het motto 'Buiten gewoon mooi' is de gemeente samen met de winkeliersverenigingen aan de slag gegaan om de Zoetermeerse winkelcentra extra aan te kleden. Zo komen er binnenkort (extra) bloembakken in de winkelgebieden. De aftrap is in Oosterheem. Daar zijn 34 hanging baskets en zes plantenbakken geplaatst. Komende tijd volgen de andere winkelcentra.

,,De gemeente investeert extra om de winkelcentra nog aantrekkelijker te maken. Dit doen we al door vaker schoon te maken, meer te vegen en vaker prullenbakken te legen," zegt wethouder Marc Rosier. ,,In samenwerking met de winkeliersverenigingen komt daar het plaatsen van fleurige bloembakken bij. In totaal komen er meer dan 150 hanging baskets en ruim vijftig grote bloembakken in de stad. Een mooi resultaat. Zo maken we Zoetermeer nog buiten gewoon mooier!"

Collin Boelhouwer, director Dutch Retail Investments bij Bouwinvest, staat positief tegenover het plan. ,,Bouwinvest werkt altijd nauw samen met huurders en gemeenten om winkelgebieden zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor consumenten. Wij juichen dit initiatief van de gemeente dan ook van harte toe en dragen graag ons steentje bij aan de actie." In 2017 werd Bouwinvest eigenaar van het winkelcentrum in Oosterheem.

Foto: het winkelcentrum in Rokkeveen.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad.