FC Zoetermeer grijpt naast 3e periode

mainImage
FC Zoetermeer grijpt naast 3e periode

De voetballers van FC Zoetermeer zondag 1 grepen gisteren naast het ticket voor deelname aan de nacompetitie. De ploeg maakte in de slotronde van de derde klasse C nog aanspraak op de derde periodetitel, en het deed ook wat het moest doen met een 3-1 zege op Stolwijk, maar concurrent Blijdorp won eveneens (4-1 tegen AGE-GGK) waardoor de voorsprong van één punt in de laatste periode gewaarborgd bleef.

In de reguliere stand eindigt FC Zoetermeer als zesde, Blijdorp als nummer zeven. Het was tevens de laatste wedstrijd van het eerste elftal op zondag, want volgend seizoen acteert het vlaggenschip van de club op zaterdag. Daartoe werd eerder dit seizoen tijdens een ledenvergadering besloten.

Het eerste zaterdagteam van FC Zoetermeer, dit seizoen al in het leven geroepen als pilot, sloot de competitie dit weekend eveneens af met een overwinning. Thuis tegen Concordia werd het 7-1, goed voor plek zes in de eindrangschikking van de vierde klasse D. Stadsgenoot SV Oosterheem eindigde daar als zevende.

Foto: Zeryouh namens FC Zoetermeer, eerder dit seizoen tegen ASW.

Fotograaf: © Orange Pictures / Stef Hoogendijk.


Foto: Digitaal Dagblad