Feestelijke afsluiting Artlabs CKC

mainImage
Feestelijke afsluiting Artlabs CKC

Op 17 en 18 december werden de Artlabs in Oosterheem en Palenstein feestelijk afgesloten waarbij de kinderen vol trots hun certificaten in ontvangst namen. Met deze pilot van de Artlabs bracht CKC & partners in samenwerking met de Piëzo TalentenAcademie, kunst naar de wijken.

De Artlabs in Oosterheem en Palenstein zijn enthousiast ontvangen. Voor beide locaties was er zelfs een wachtlijst. Anne-Frieda, projectleider van de pilot: ,,De pilot met Artlabs is heel waardevol gebleken. De kinderen zijn trots op hun prestaties, ontdekken nieuwe talenten en worden gezien door hun ouders, wijkgenoten en docenten. De Artlabs zijn toegankelijk voor alle kinderen zodat er een ontmoeting plaatsvindt tussen kinderen met verschillende achtergronden en thuissituaties."

Susan Langeveld, directeur CKC & partners: ,,De Artlabs moeten gratis toegankelijk en dicht bij huis zijn, op een veilige plek. Hiermee willen we zo veel mogelijke belemmeringen voor cultuurparticipatie wegnemen en daardoor nog meer kinderen laten genieten van kunst- en cultuur, ook die kinderen in armoede. Wat ons betreft verdient elke wijk in Zoetermeer een Artlab. We gaan voor het uitrollen van dit belangrijke programma op zoek naar aanvullende financiering en samenwerkingspartners."


Foto: Digitaal Dagblad