Festival Culinair Zoetermeer: het programma

30 June 2018, 13:03 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli 2018 is de negentiende editie van het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer, met de Markt als locatie. Drie dagen lang kunnen de bezoekers van dit festival, dat gratis toegankelijk is, proeven bij en kennismaken met diverse Zoetermeerse horeca-aanbieders.

Bezoekers kunnen langs de paviljoens van onder andere Restaurant Bo & Ro, Hudson Bar & Kitchen, Class by Jofel, 1892 Eten & Drinken/De Heeren van Soetermeer, El Pueblo, ROC Mondriaan, Hofstede Meerzigt, Geusz!, Indosnacks en Zinn IJssalon.

Alle deelnemers werken met een menukaart waar de specialiteiten op te vinden zijn en bijzondere gerechten die speciaal voor dit evenement zijn samengesteld. Activin Wine Group uit Zoetermeer, importeur van Bodega Norton en vele andere wijnen, draagt zorg voor het centraal terras.

Kids Culinair


Op zaterdag en zondag worden er door De Drie Ballonnen in een speciaal ingericht paviljoen verschillende workshops gegeven voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De nadruk ligt vooral op samen creatieve en gezonde hapjes maken.

Muzikale programma


Op vrijdagavond treden tijdens 'Zoetermeer Live' diverse zangers & zangeressen uit de stad op onder begeleiding van een professionele liveband. Op zaterdag staan onder andere Claudia Robbens, Pagaja Unplugged, Bora Bora en The Freelance Band op het podium. Zondag spelen er diverse jazzmuzikanten en wordt het festival afgesloten door JeWelste, een formatie met muzikanten uit Zoetermeer.

Openingstijden en informatie


Culinair Zoetermeer opent vrijdag om 16:30 uur het terrein en is geopend tot 00:00 uur. Op zaterdag is het festival van 13:00 tot 00:00 uur en op zondag van 13:00 tot 23:00 uur. De keukens sluiten eerder dan het terrein.

Toegang tot het festival is gratis. Bij de paviljoens kan uitsluitend met breekmunten betaald worden. Deze zijn te koop bij de kassa’s op het terrein. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Bodega Norton Culinair Zoetermeer of op www.culinairzoetermeer.nl.

Fotograaf: Miranda Visser.