Flinke korting zwemabonnementen tijdens Nationale Sportweek

mainImage
Flinke korting zwemabonnementen tijdens Nationale Sportweek

Het Zweminstituut is komende zaterdag één van de aanwezige sportaanbieders tijdens de openingsdag van de Nationale Sportweek in Zoetermeer. Zij zullen op de Markt, ter hoogte van het oude Stadhuis, vertegenwoordigd zijn met een team bestaande uit vier medewerkers. Er is een informatiekraam en een springkussen voor de kinderen. Tijdens de Nationale Sportweek is het extra voordelig om een zwemabonnement af te sluiten voor zwemactiviteiten of lessen in bijvoorbeeld De Veur of De Driesprong.

Iedereen die zich inschrijft, ontvangt 50 procent korting op de eerste maand (oktober) van het abonnement voor doelgroepzwemmen. Je krijgt 10 euro korting op je inschrijfgeld bij aanmelding op de wachtlijst voor zwemles.

Omdat Het Zweminstituut alleen zaterdag aanwezig is bij de sportmarkt, geniet die dag de voorkeur voor het afsluiten van het kortingsabonnement. Dus kom 15 september langs en profiteer. Wil je er nog even over nadenken en later online de inschrijving regelen? Dat kan via deze pagina.Bij het online afsluiten van het abonnement dient men aan te geven dat de inschrijving tijdens de Nationale Sportweek heeft plaatsgevonden.

De Nationale Sportweek vindt van 15 tot en met 29 september voor de vijftiende keer plaats. Wethouder Ingeborg ter Laak verricht zaterdag om 13:00 uur de officiële opening. De activiteiten starten 10:00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad