Flinke korting kinderen tm 12 jaar bij kapperszaak Charlie Hairstyling

mainImage
Flinke korting kinderen tm 12 jaar bij kapperszaak Charlie Hairstyling

Bij kapperszaak Charlie Hairstyling in Winkelcentrum Rokkeveen kunnen kinderen van de basisschool zich komende maanden zeer voordelig laten knippen op woensdag of zaterdag. Eigenaar en kapper Henk de Weijer legt de reden van zijn actie uit.

,,Wij willen dat alle kinderen, ook die van minder gefortuneerde ouders, de mogelijkheid moeten hebben om naar een goede kapper te gaan. Dat is tegenwoordig voor een normale prijs haast nergens meer mogelijk. Wij knippen kinderen tot en met 12 jaar nu voor de laagste prijs in Zoetermeer. Zij kunnen op die manier kennismaken met onze knipsalon en dat tegen een sterk gereduceerd tarief van 7,99 euro, in plaats van 15 euro. Dit doen wij op woensdag en zaterdag en een afspraak maken is hiervoor niet nodig."

De kinderen worden geknipt door één van de kinderstylisten; Ilse, Dionne, Henk junior, Oosje of Esmee. De Weijer en zijn collega's hebben druk geflyerd en hopen op een paar honderd extra klanten. ,,We willen hiermee een nieuwe doelgroep aanboren. Kinderen hebben de toekomst."

Meer informatie over de kortingen bij Charlie Hairstyling en foto's van de actie zijn te vinden op Instagram en Facebook. Adres van de kapperszaak: Samanthagang 48 in Rokkeveen. Telefonisch een afspraak maken kan via 079-3616416.

Foto: Ilse van Charlie Hairstyling knipt Luna.


Foto: Digitaal Dagblad