mainImage

Floravontuur start campagne in Zoetermeer

31 maart 2020, 07:45 uur
Algemeen

Vanwege de coronacrisis zijn tot 1 juni alle evenementen gecanceld en is de horeca gesloten. Er is dus maar weinig te beleven in het doorgaans zo actieve Zoetermeer. Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft hiervoor iets bedacht met de campagne 'Bruis in Huis' die afgelopen weekend van start ging met Culinaire Vrijdag. Komende weken gaat de campagne door met activiteiten om in en rondom het eigen huis te doen.

Culinaire Vrijdag
Het eerste weekend van de ‘Bruis in Huis-campagne’ zit erop. Culinaire Vrijdag is een oproep van Floravontuur Promotie Zoetermeer aan de bewoners van de stad om de horeca te helpen. Bij veel restaurants in Zoetermeer kun je sinds de coronacrisis jouw favoriete gerechten laten thuis bezorgen of deze ophalen. Zo kun je én de horeca ondersteunen in deze moeilijke tijd én je hoeft je huis niet uit om toch lekker uit eten te zijn. Je kunt komende tijd, zolang de restaurants nog gesloten zijn, nog meedoen met deze activiteit.

Pubquiz
Voor vrijdag 3 april organiseert Floravontuur Promotie Zoetermeer de Bruis-in-Huis-Pubquiz. Deze pubquiz kun je thuis vanaf de bank doen. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon of laptop en een goede internetverbinding. Zorg dat je vrijdag om 20.00 uur klaar zit voor de eerste ronde. De beste spelers worden beloond met een prijs en de prijswinnaars worden op maandag 6 april bekendgemaakt. Zet jezelf op aanwezig op het Facebookevenement en kijk voor meer informatie op de website.

Gluren bij de Buren
Afgelopen februari vond de Zoetermeerse editie van Gluren bij de Buren plaats. Op vrijdag 10 april is het de beurt aan de thuiseditie van Gluren bij de Buren. Verschillende artiesten zullen vanuit hun eigen woonkamer een kleine show weggeven die je online live kunt volgen. Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft een programma gemaakt waarin de artiesten opgedeeld worden in verschillende tijdvakken. De komende week zal hier meer bekend over worden gemaakt.

Oproep aan de stad
Organiseer jij ook wat leuks thuis of voor thuis om elkaar te vermaken? 'Laat het dan weten aan Floravontuur Promotie Zoetermeer, want alle ideeën zijn welkom'.