Floravontuur Voedselbankactie goed op weg

mainImage
Floravontuur Voedselbankactie goed op weg

Al sinds 2012 zet de Floravontuur Businessclub zich in voor de Voedselbank. Het doel is, ook dit jaar, om de ruim 250 gezinnen die in Zoetermeer afhankelijk zijn van de Voedselbank een extra pakket aan te kunnen bieden rond de Feestdagen als aanvulling op het wekelijks pakket dat deze gezinnen ontvangen. De teller staat inmiddels over de 6100 euro en het doel is 10.000 euro.

Tijdens de Beaujolais Primeur-party van de Floravontuur Businessclub in het Golden Tulip Zoetermeer Den Haag hebben initiatiefnemers Floravontuur Promotie Zoetermeer, Golden Tulip Zoetermeer, Loyals, Mediageniek en PLUS Verheul er alles aan gedaan om bij de bezoekers zo veel mogelijk donaties binnen te halen. Het pakket bestaat naast basisartikelen als groente, fruit en houdbare producten ook uit luxe extra’s zoals kerstkransjes en een heerlijke kerststol.

Via de website www.voedselbankactie.nl kan een pakket gedoneerd worden dat direct via iDeal betaald kan worden. Doneren is mogelijk vanaf 20 euro voor een half pakket.


Foto: Digitaal Dagblad