Floravontuur Wandeltocht op 26 mei

mainImage
Floravontuur Wandeltocht op 26 mei

Op zaterdag 26 mei is de veertiende editie van de Floravontuur Wandeltocht, georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer en Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Bij deze eendaagse wandeling kunnen deelnemers kiezen uit routes van 5, 10, 15, 25 en 40 kilometer. Bij de finish ligt een medaille klaar.

De korte afstanden zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, mensen met een beperking of de recreatieve wandelaar. De lange afstanden zijn meer voor de geoefende lopers, bijvoorbeeld als training voor een vierdaagse. Ook Nordic Walkers zijn welkom. Dit jaar is er wederom een foto-puzzeltocht op de 5 en 10 kilometer. Aan de hand van foto’s kunnen kinderen/volwassenen de route lopen. Onderweg dien je dan te zoeken naar de punten die gefotografeerd zijn. Met deze foto-puzzelwandeltocht zijn er verschillende prijzen te winnen.

Start- en eindpunt is SnowWorld Zoetermeer aan de Buytenparklaan 30. De starttijden van de verschillende wandelroutes zijn terug te vinden op www.zoetermeerbruist.nl (zoek op Floravontuur Wandeltocht). Finishen kan tot uiterlijk 17:00 uur.

Inschrijven


Op de dag zelf is inschrijven mogelijk tijdens de openingstijden van het startbureau. Het inschrijfgeld bedraagt vier euro per persoon. Leden van een wandelbond krijgen vijftig cent korting. Kinderen tot twaalf jaar betalen 2,50 euro. Bij groepen met meer dan tien personen bedraagt de prijs drie euro per volwassene. Er is de hele dag EHBO-personeel aanwezig en bij de verschillende rustpunten is het mogelijk eten en drinken te kopen.


| Foto: Digitaal Dagblad.