Forum Pets Kattendag in Zoetermeer

21 February 2020, 08:56 uur
Algemeen
mainImage

Forum Zoetermeer komt met iets nieuws: de Forum Pets. Bij deze bijeenkomsten, waarvan er vier per jaar zijn, komen specialisten en ervaringsdeskundigen naar het Forum Zoetermeer om te vertellen over een specifiek huisdier. Op 22 maart is de eerste editie met dan 'de kat' als thema.

Kattengedragsdeskundigen Sonja Burger en Giny Schoemaker leren de deelnemers een en ander over katten en proberen hen om hun kat beter te begrijpen. Ervaringsdeskundige Naomi Vos zal met haar achtjarige dochter vanuit de praktijk vertellen hoe het is om katten als huisdier te hebben. Er zijn ook veel mogelijkheden om vragen te stellen.

Mocht je hierna overtuigd zijn van het plezier van een eigen kat, dan stelt Dierentehuis Zoetermeer en Leiden graag de portretten van hun besnorde poezenbeesten aan je voor. Stuk voor stuk gezellige huistijgers op zoek naar een eigen mandje.

Tijdens de Forum Pets kun je ook leren hoe je van toiletrollen kattenspeeltjes kunt maken, dus neem wat rollen mee. Tijdens de Forum Pets-dierendagen zijn geen levende dieren aanwezig in verband met het welzijn van de dieren en eventuele allergieën van bezoekers.

De Forum Pets Kattendag wordt georganiseerd in de trainingsruimtes op de tweede etage in het Stadhuis-Forum. Deelname is gratis. De Forum Pets Kattendag op zondag 22 maart is van 14.30-16.00 uur.