Foto's & video helikopterdag PLUS Verheul

mainImage
Foto's & video helikopterdag PLUS Verheul

PLUS Verheul had voor afgelopen zaterdag 2 juni een bijzondere dag georganiseerd voor klanten op Golfbaan Bentwoud. Bij vijftig euro aan boodschappen konden mensen een kaartje kopen van 29,95 euro voor een rondvlucht in een helikopter boven Benthuizen en het grensgebied met Zoetermeer. Zo'n 200 mensen hadden een ticket bemachtigd voor het twaalf minuten durende avontuur, waarbij er per keer maximaal vier personen mee mochten. De vluchten werden verzorgd door het bedrijf HeliCentre uit Lelystad.

Adriaan Verheul, directeur van PLUS Verheul, had de ludieke actie bedacht om de naamsbekendheid van zijn supermarkt te vergroten én om stil te staan bij de uitverkiezingen van zijn zaak tot 'klantvriendelijkste supermarkt van Nederland' en 'beste wijnsupermarkt 2018'.

Het Zoetermeers Dagblad was ook uitgenodigd, bekijk hieronder onze videobeelden en de schitterende luchtfoto's van Chris van Dijke. De velden van voetbalclub DSO en BSC'68 zijn onder meer goed te zien vanuit de lucht, alsmede restaurant AA-Zicht bij het Noord Aa.

Bekijk de video's & foto's!


Zo ging het er aan toe op Golfbaan Bentwoud.Opnames helikoptervlucht Zoetermeers Dagblad.

 

 

 

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad.