Gastvrij Zoetermeer: workshop volgeboekt

mainImage
Gastvrij Zoetermeer: workshop volgeboekt

De workshop Hospitality die komende maandag 8 oktober plaatsvindt in Ter Zake Het Ondernemershuis is compleet volgeboekt.

'Gezien het grote succes van de workshops nemen we in overweging om nog een aantal extra workshops in oktober in te plannen,' aldus de organisatie.

Zoetermeer doet dit jaar mee aan een landelijk project om de binnenstad nog gastvrijer te maken (Gastvrij Zoetermeer). Eindhoven, Hilversum en Meppel doen ook mee aan deze pilot. Elke stad mag het gastvrijheidspilot op eigen manier invullen. Aan het eind van het jaar wordt gemeten welke binnenstad het meest gastvrij is.

Om deze titel te bereiken organiseert Zoetermeer trainingen voor winkelpersoneel en zet het stadsgastvrouwen en –heren in. Ondernemers, handhavers en de gemeente hebben hiervoor samen de workshop Hospitality ontwikkeld. Op 3 oktober jongstleden was de eerste workshop.

Interesse om alsnog deel te nemen op een eventueel ander moment? Stuur dan een mail naar: [email protected] onder vermelding van Workshop Gastvrij Zoetermeer' en het aantal personen dat wenst deel te nemen.

Foto: Ter Zake Het Ondernemershuis aan de Markt 3.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad