Gitaarschool Valentino sponsort muziekproject in Bhutan

mainImage
Gitaarschool Valentino sponsort muziekproject in Bhutan

Gitaarschool Valentino geeft aanstaande zondag 16 december (aanvang 13:00 uur) een showcase. Er wordt door de leerlingen van Valentino een gevarieerd programma ten gehore gebracht in Restaurant Romagna, Plaats 22 (Stadshart). Toegang (vanaf 13:15 uur) is gratis. Wil je op gitaarles of zoek je een gitaarleraar voor jouw kind, kom gerust eens kijken...

Daarnaast sponsort Gitaarschool Valentino een muziekproject in Bhutan. Vermaard pianiste Andrea Vasi (dochter van gitaardocent Valentino) is dit jaar uitgezonden naar de Kilu Music School, in de hoofdstad van Bhutan, Thimphu. Daar geeft zij op vrijwillige basis muziekles aan kinderen die niet zomaar met (klassieke) muziek in aanraking komen, en daar kunnen zij en de BhutanMusicFoundation uw hulp bij gebruiken.

De BhutanMusicFoundation zet zich al jaren in voor hoogwaardig muziekonderwijs in één van de meest gesloten landen ter wereld: Bhutan. Ieder jaar weer zorgt CEO Frances-Marie Uitti ervoor dat er een gekwalificeerd docent wordt geselecteerd, die een uniek kijkje in de keuken krijgt van dit traditionele, kleine koninkrijk. En hier is geld voor nodig, want ondanks dat Bhutan bekend staat om het ‘Bruto Nationaal Geluk’, is het een ontwikkelingsland met zeer weinig toegang tot goede instrumenten en dergelijke.

Voor een impressie, check Andrea's vlog of haar website: www.andreavasi.com / www.bhutanmusicfoundation.org. Doneren kan op het rekeningnummer van de BhutanMusicFoundation (NL10ABNA0540976849) o.v.v. Andrea. Iedere bijdrage is enorm welkom.

Ook zijn er op 22 en 23 december twee benefietvoorstellingen van Andrea en Frances-Marie (Studio Sophie in Den Haag en de Concertzaal in Oosterbeek) die u kunt bezoeken. Voor meer informatie daarover kunt u bellen met Gitaarschool Valentino, 079-3200800.


Foto: Digitaal Dagblad