mainImage

Goed partnership Hans van der Leeden & Erik Jenné

Hans van der Leeden (links) en Erik Jenné van De Makelaars.
28 maart 2020, 10:15 uur
Algemeen

Klantgericht, professioneel, ervaren, deskundig en met een vleugje humor waar dat kan. Deze woorden zijn van toepassing op Hans van der Leeden, die al ruim 25 jaar als financieel adviseur actief is in Zoetermeer en omgeving, waarvan de laatste tien jaar als eigenaar van Bureau Van der Leeden. Het bedrijf, gevestigd aan de Louis Braillelaan 80 in Rokkeveen, richt zich op hypotheken, verzekeringen, pensioenen, krediet en vermogensplanning. En als klanten meer willen weten over makelaarszaken, dan wendt hij zich tot Erik Jenné van De Makelaars met wie hij al vele jaren een vruchtbare samenwerking heeft. 'We matchen in de filosofie zoals wij denken zaken te moeten doen.'

Partnership
Al circa twintig jaar weten de kantoren van De Makelaars en Bureau van der Leeden elkaar haast blindelings te vinden. Zoals voormalig topvoetballers Ruud Gullit en Marco van Basten in hun beste dagen. Jenné: "Als ik vraagstukken heb op hypotheekgebied dan wend ik me tot Hans en vice versa. We hebben veel raakvlakken, spreken dezelfde taal." Van der Leeden: "We zoeken elkaars expertise op binnen het verhaal 'woongenot', daar draait het om." 

Jenné: "Vaak hebben wij klanten die met vragen zitten. Voor nader financieel advies verwijzen wij onze klanten bij De Makelaars door naar Hans en andersom. Het mes snijdt aan twee kanten."

Voordelen in praktijk
Het partnership brengt de Zoetermeerders in de praktijk de nodige voordelen en gemakken. "Voor ons levert het een soepelere transactie op", zegt Jenné. "Daar bedoel ik mee: wij verkopen een bestaande of nieuwe woning waarvan we van tevoren al weten, dat het hele traject dat daarna doorlopen wordt op het gebied van het verkrijgen van de hypotheek, zonder problemen verloopt."

Van der Leeden: "Als Erik met een klant komt, is dat vaak een klant die bij mijn filosofie past. Bij mijn kantoorprofiel. Past het bij De Makelaars, dan hier ook, want onze bedrijven zoeken elkaar al twintig jaar op. Jenné: "We matchen in de filosofie zoals wij denken zaken te moeten doen en met klanten om te moeten gaan. En, dat heeft er wellicht ook mee te maken, wij zijn allebei opgegroeid in Zoetermeer en kennen elkaar al sinds onze jeugd."

Filosofie 
Bureau van der Leeden onderscheidt zich voornamelijk in de persoonlijke aandacht. "De dienstverlening en tarifering worden op maat aangeboden, want soms is het heel complex en soms wat minder. Wij kijken niet op één of twee gesprekken. Dat doen andere kantoren wel, dan moet het binnen een bepaald tijdsbestek zijn afgehandeld", licht Van der Leeden toe. "Persoonlijke aandacht staat bij mij echt voorop."

Maar hoe zouden deze bevlogen Zoetermeerse ondernemers dan de filosofie van hun kantoren en de daarbij horende klanten omschrijven? "Dat zijn klanten die gevoelig zijn voor service. Die niet een schreeuwerige verkoper tegenover zich willen hebben, maar een professioneel senior makelaar", meent Van der Leeden. "Erik is geen juniormakelaar meer en ik geen junioradviseur, daarvoor zitten we te lang in het vak. Die klant wil ontzorgd en gerustgesteld worden."

Van der Leeden: "Ervaring en vakkennis zijn ook van toepassing en wij leggen geen druk op een klant van; u moet bij mij iets afsluiten. Samen met de klant tot een goed eindresultaat komen, daar draait het om."

 

Meer weten over Bureau van der Leeden?
Adres: Louis Braillelaan 80
2719 EK, Zoetermeer
Hans van der Leeden: 06-11018107
[email protected]
www.bureauvanderleeden.nl 


Foto: Chris van Dijke