Gratis workshops Hospitality in Ter Zake

mainImage
Gratis workshops Hospitality in Ter Zake

Zoetermeer doet dit jaar mee aan een landelijk project om de binnenstad nog gastvrijer te maken. Eindhoven, Hilversum en Meppel doen ook mee aan deze pilot. Elke stad mag het gastvrijheidspilot op eigen manier invullen. Aan het eind van het jaar wordt gemeten welke binnenstad het meest gastvrij is.

Om deze titel te bereiken organiseert Zoetermeer trainingen voor winkelpersoneel en zet het stadsgastvrouwen en –heren in. Ondernemers, handhavers en de gemeente hebben hiervoor samen de workshop Hospitality ontwikkeld.

Tijdens de gratis workshop Hospitality leren de deelnemers hoe ze een bezoeker een echte beleving kunnen geven en hoe ze hun commerciële kracht kunnen vergroten. De eerste workshops zijn inmiddels geweest. Wie interesse heeft om mee te doen aan een workshop kan terecht op 3 en 8 oktober 2018 in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3 in Zoetermeer.

De start van het programma is om 18:00 uur, het einde is omstreeks 21:00 uur. Aanmelden kan via deze website.

Hoewel de pilot is gericht op de binnenstad, zijn ondernemers uit alle winkelcentra uit Zoetermeer welkom bij de workshop voor een gastvrij Zoetermeer.


Foto: Digitaal Dagblad