Groot Zoetermeers Dictee op het Oranje Nassau College

mainImage
Groot Zoetermeers Dictee op het Oranje Nassau College

Op zaterdag 9 februari is het Oranje Nassau College (ONC) het decor voor het eerste Groot Zoetermeers Dictee (GZD). Het evenement wordt georganiseerd door de Zoetermeerse Lionsclub Soetermare en De Meerbloem. De opbrengst van het Groot Zoetermeers Dictee gaat naar de Taalmaatjes, een activiteit van Gilde SamenSpraak.


Het Groot Zoetermeers Dictee is voor iedereen die het leuk vindt om met taal bezig te zijn. Je kunt als individu mee doen, maar ook als team met je bedrijf of organisatie. Een team bestaat uit maximaal vier deelnemers. 


Het dictee wordt geschreven door leerkrachten van de deelnemende scholen het Oranje Nassau College, het Erasmus College, het Alfrink College en het Picasso Lyceum.


Naast het Groot Zoetermeers Dictee, dat van 15.00 tot 19.00 uur gehouden wordt, is er ook een aantrekkelijk randprogramma in de vorm van theater en muziek. Zodra het dictee is gemaakt en wordt nagekeken, is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en na te praten, onder het genot van een hapje en een drankje.


Kijk voor meer informatie op www.grootzoetermeersdictee.nl


Foto: Digitaal Dagblad