Zoetermeers Dagblad | Grote geldprijs in Zoetermeer. 'Dit hadden we nooit gedacht!'
mainImage

Grote geldprijs in Zoetermeer. 'Dit hadden we nooit gedacht!'

Afbeelding is niet meer beschikbaar
15 mei 2018, 17:08 uur
Algemeen

Joop en IJde uit Zoetermeer konden het amper geloven. VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner belde onlangs bij hen aan met een cheque van 100.000 euro. Een gevolg van hun deelname aan de apriltrekking van de VriendenLoterij.

,,Dit hadden we nooit gedacht! Onze grote droom is om met de hele familie, met al onze kinderen en kleinkinderen, een cruise langs de kust van Florida te maken. Die wens gaat nu in vervulling," aldus de winnaars. De uitreiking aan Joop en IJde is komende zondag 20 mei te zien in het televisieprogramma 'VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19:20 uur wordt uitgezonden op RTL 4.

Vorige maand was het ook al raak in Zoetermeer. Toen won een vrouw een grote geldprijs met de Bankgiro Loterij (lees artikel) en zeventien bewoners uit Oosterheem mochten met elkaar 100.000 euro verdelen (lees artikel) na winst in de Nationale Postcode Loterij.

Foto: Joop en IJde uit Zoetermeer winnen 100.000 euro bij de VriendenLoterij en ontvangen een cheque uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner.

Fotograaf: Roy Beusker.


Foto: Digitaal Dagblad