mainImage

'Het doet pijn Dekker Zoetermeer te sluiten'

16 maart 2020, 10:10 uur
Algemeen

Aanvankelijk bleef Dekker Zoetermeer nog open, maar de maatregelen die gisteren zijn opgelegd hebben tot gevolg dat ook deze accommodatie, normaal gesproken 365 dagen per jaar geopend, moet sluiten. En dat valt de Dekker-organisatie uiteraard zwaar.

'Beste gasten en sporters,

Onze accommodatie is 360 dagen per jaar geopend en met veel passie en plezier staat er dagelijks een enthousiast team van medewerkers voor je klaar om het jou naar je zin te maken bij het beoefenen van je favoriete sport en het culinaire/sociale genieten in onze restaurants.

Het doet dan ook pijn om te moeten berichten dat wij per direct tot in ieder geval 6 april de accommodatie zullen moeten sluiten, maar tegelijkertijd beseffen wij ons dat dit het enige juiste besluit is voor ieder van ons op dit moment. Vanzelfsprekend spreken wij de wens uit dat wij zo snel mogelijk weer voor je klaar kunnen staan.

Blijf de komende tijd in beweging en zorg goed voor jezelf, je gezondheid en de mensen om je heen.

Team Dekker Zoetermeer'.

Open dag TVDR
De open dag bij Tennisvereniging Dekker Rokkeveen van 29 maart wordt verplaatst. Eerder al werd de pubquiz geannuleerd en of de paasbrunch op 12 april doorgaat, is nog onzeker.


Foto: Zoetermeers Dagblad