Het Wapen van Zoetermeer decor van open dag

mainImage
Het Wapen van Zoetermeer decor van open dag

Trouwplannen voor na de zomer en heb je nog geen idee op welke locatie de ceremonie en het huwelijksfeest gaan plaatsvinden? Op zondag 1 juli 2018 is er weer een open dag bij Het Wapen van Zoetermeer, georganiseerd vanuit opentoptrouwlocatieroute.nl. De dag om in het land op zoek te gaan naar jouw/jullie ideale trouwplek. Meer dan 250 feest- en trouwlocaties doen mee, waaronder Zoetermeer.

Bij Het Wapen van Zoetermeer kun je tussen 11:00 en 16:00 uur een kijkje in de keuken nemen. De trouwzalen zijn geopend en er zijn diverse trouwopstellingen om een goede indruk te krijgen van wat je kunt verwachten op die speciale dag. De medewerkers lopen rond om vragen te beantwoorden.

Het Wapen van Zoetermeer, voorheen bekend als 'In De Drie Hooibargen', ligt aan de Zegwaartseweg 31 en voor de deur is er een ruime gratis parkeergelegenheid. Bezoek voor meer informatie de vernieuwde website of bel naar 079-7600055.

Wat je precies kunt verwachten bij deze open dagen? Bekijk hieronder een video-impressie.Fotograaf: Chris van Dijke (www.chrisvandijke.nl).


Foto: Digitaal Dagblad