Zoetermeers Dagblad | Hoogste punt 1e bouwfase Stadskwartier Palenstein
mainImage

Hoogste punt 1e bouwfase Stadskwartier Palenstein

Op donderdag 23 juli is het hoogste punt bereikt van de eerste bouwfase van woon- en winkelcentrum Stadskwartier Palenstein.
24 juli 2020, 10:23 uur
Algemeen, Bouw & Wonen

De bouw van het nieuwe woon- en winkelcentrum Stadskwartier Palenstein is in volle gang. Op donderdag 23 juli is het hoogste punt bereikt (zes verdiepingen) van de eerste bouwfase. De Goede Woning heeft dit feestelijke moment met het vakpersoneel van Waal Bouw gevierd met een uitgebreide lunch.

Het project van woningcorporatie De Goede Woning aan de Jan van Beierenlaan in Palenstein bestaat uit 109 sociale huurwoningen (appartementen), 46 vrije sectorwoningen, twee supermarkten en een aantal kleinere winkels, waaronder een kapper en een bakker. Van de 46 vrije sectorwoningen krijgen 38 appartementen en 4 woningen met tuin een middenhuur tarief.

De bouw is in de zomer van 2019 gestart. De eerste opleveringen worden half 2021 verwacht en eind 2021 is de bouw naar verwachting klaar. Op de website www.palensteinzoetermeer.nl is meer informatie te vinden over de ontwikkeling van de totale wijk.