IKC Stella Nova doneert aan Speelgoedbank

mainImage
IKC Stella Nova doneert aan Speelgoedbank

De leerlingen van IKC Stella Nova in Driemanspolder hielden vorig jaar een inzamelactie. Een deel van deze inzamelactie was gericht op het doneren van speelgoed aan de Speelgoedbank van Mooi Welzijn Zoetermeer. Vorige week kwamen de leerlingen met hun ouders en schooldirecteur Eelco Janssen samen bij de Speelgoedbank om het speelgoed aan te bieden.

Welzijnsorganisatie Stichting MOOI is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer. MOOI staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. Zij ondersteunen bewoners van jong tot oud. Vrijwilligers van Mooi Welzijn, werkzaam in de Speelgoedbank, namen het speelgoed in ontvangst en reageerden opgetogen. ,,We zijn bijzonder blij met deze samenwerking."

Het speelgoed is bestemd voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar die een Zoetermeerpas hebben. De Speelgoedbank is gevestigd in het ’t Trefpunt (Haagebos 147). Het is mogelijk daar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur speelgoed af te geven. Inschrijven als klant en/of speelgoed ophalen kan op maandagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur of op woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur.

Fotograaf: Linda van der Toorn.


Foto: Digitaal Dagblad