Informatieavond SamenLoop voor Hoop Zoetermeer

mainImage
Informatieavond SamenLoop voor Hoop Zoetermeer

De derde editie van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer van KWF Kankerbestrijding wordt in 2019 gehouden op 22 en 23 juni op en rondom de atletiekbaan van Ilion. Door als team mee te doen aan deze 24-uurs wandelestafette wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker. Alle geïnteresseerden en reeds ingeschreven teamcaptains zijn van harte uitgenodigd voor de kick-off op dinsdagavond 17 januari 2019 van 19.30 – 22.00 uur bij JJ Music Housein het Van Tuyllpark.

De informele avond is speciaal voor iedereen die interesse heeft of een bijdrage wil leveren aan de SamenLoop. Als teamcaptain, loper, sponsor of vrijwilliger. Naast informatie over wat je kunt doen om een team samen te stellen, wordt een beeld geschetst van deze twee mooie, ontroerende en gezellige dagen. Je hoort meer over hoe je als team van te voren geld in kunt zamelen en wat je kunt organiseren tijdens de SamenLoop zelf. De avond wordt extra gezellig door de zang van zangeres Roselle.

Meld je aan voor de kick-off

Teamcaptains en geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34A in Zoetermeer (naast Atletiekvereniging Ilion). Aanmelden voor de kick-off kan via agenda op  www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer.

Je team alvast inschrijven?

Heb je al een clubje van minimaal 10 lopers van familie, vrienden en/of collega’s? Meld je team dan nu al direct aan via de website  www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer. Individuele loper? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt je opgeven bij één van de bestaande teams. Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per deelnemer en gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarbij (ex)kankerpatiënten 24 uur lang in het zonnetje worden gezet en waar iedereen zich inzet voor het goede doel. Het is ’s werelds grootste geldinzamelevenement van het KWF. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers en gesponsord door het bedrijfsleven.


Foto: Digitaal Dagblad