Inschrijving Battle of the Bands gestart

mainImage
Inschrijving Battle of the Bands gestart

Speel jij in een Zoetermeerse band? Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de negende editie van Battle of the Bands, waarbij jongerenbands (voor mensen tot circa 23 jaar) uit Zoetermeer strijden om de eerste plek. De organisatie is zoals altijd in handen van Floravontuur Promotie Zoetermeer. De optredens vinden plaats op het Theaterplein (Cadenza). Indien er zich meer bands aanmelden dan er plek is, zal er een voorronde gepland worden. Hierover volgt spoedig meer informatie.

Vorig jaar won Collision Course de titel 'Beste Zoetermeerse Jongerenband 2017'. Naast dat predicaat mag de winnende band een eigen promo-DVD opnemen in de geluidsstudio van JJ Music House.

Aanmelden voor Battle of the Bands kan door voor 5 augustus 2018 te mailen naar [email protected] of ga naar www.facebook.com/BattleoftheBandsZoetermeer. Vermeld bij de aanmelding de naam van de band, het aantal bandleden, een contactpersoon inclusief een mobiel telefoonnummer en de school of culturele instelling waar je met je band oefent.

Fotograaf: Bryan Dias.


Foto: Digitaal Dagblad