Jacob de Boer: 'Echt een geweldig project' (bekijk foto's)

mainImage
Jacob de Boer: 'Echt een geweldig project' (bekijk foto's)

Ondernemer Jacob de Boer kan weer een project toevoegen aan het al indrukwekkende palmares van zijn bedrijf De Boer Maatwerk in interieur. De Zoetermeerder werd in het voorjaar van 2018 gevraagd om in de ontwerpfase mee te denken over de bedrijfskantine van het nieuwe distributiecentrum van Boon/MCD Supermarkten in Dordrecht. Daarbij bleef het niet, want na een zorgvuldig ontwerpproces mocht De Boer met zijn team ook de volledige uitvoering verzorgen van het onlangs opgeleverde project.

Van concept tot realisatie dus. ,,Dat heeft geleid tot een prachtig eindresultaat," aldus Jacob de Boer tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,Echt een geweldig project. Vooral ook omdat dit de eerste echt grote opdracht is met ons eigen ontwerp erbij."

De Boer, met zijn bedrijf gevestigd aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda, werd onlangs voor het tweede jaar op rij verkozen tot FD Gazelle. Dit is een vanuit het Financieel Dagblad geïnitieerde  trofee voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Meer weten over De Boer Maatwerk in interieur: www.maatwerkininterieur.nl.

Hieronder een impressie van het project.Foto: Digitaal Dagblad