Joep Annegarn geeft 65-plussers gratis advies over muziek en zangles

mainImage
Joep Annegarn geeft 65-plussers gratis advies over muziek en zangles

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen, maar ben je daar nog niet aan toe gekomen? Of wil je graag zangadvies van een zangdocent en –pedagoog? In november zijn er bij CKC & partners gratis inloopspreekuren voor persoonlijk advies en kun je gratis een zangtest doen.

'Ik heb altijd een muziekinstrument willen spelen, maar ben er niet aan toe gekomen. Ben ik nu te oud?' Het is een vraag die geregeld de revue passeert. CKC & partners antwoordt daar volmondig 'nee' op.

'Het is wel van belang dat je bereid bent om dagelijks te oefenen. Dan leer je om écht leuke of ontroerende muziek te spelen. Welk instrument bij je past, is afhankelijk van je interesses en misschien wel je fysieke gesteldheid. Op sommige instrumenten kun je al relatief snel eerste melodietjes spelen. Bij andere instrumenten kan het langer duren waardoor er meer geduld nodig zal zijn,' aldus het CKC.

Wil je graag persoonlijk advies van adjunct directeur en voormalig dirigent Joep Annegarn of van zangdocent en –pedagoog Ella Dijkhuizen? Kom dan naar één van de gratis inloopspreekuren. De inloopspreekuren over muziekles vinden plaats op 6 november tussen 13:00 en 14:00 uur en 14 november tussen 11:00 en 12:00 uur.

Voor de gratis stemtest kun je terecht op dinsdag 27 november tussen 13:00 en 15:00 uur. Voor de inloopspreekuren is aanmelden niet nodig en voor de gratis stemtest wel via www.ckc-zoetermeer.nl/advies.


Foto: Digitaal Dagblad