Floravontuur Promotie Zoetermeer viert zilveren jubileum

mainImage
Floravontuur Promotie Zoetermeer viert zilveren jubileum

Op vrijdag 14 december vierde Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, samen met de leden van de businessclub, alle maatschappelijke en culturele relaties én met veel oud-bestuurders en -medewerkers het zilveren jubileum. 25 jaar actief op het gebied van evenementen, verbinden, organiseren en stadspromotie voor de stad Zoetermeer. Meer dan 250 gasten vierden het jubileum met Floravontuur mee en genoten van de feestelijke entourage in de Dutch Innovation Factory.

Ruud Steggerda, directeur van Floravontuur Promotie Zoetermeer: ,,Natuurlijk kon een terugblik op de ontstaansgeschiedenis niet ontbreken. Gastheer Bert van Leeuwen interviewde in een ongedwongen setting oud-burgemeester en de eerste voorzitter van Floravontuur Luigi van Leeuwen over het ontstaan van de stichting. Samen met Lennie Huizer, wethouder ten tijde van de Floriade en tot dit jaar actief als voorzitter van Floravontuur, en met mijn voorganger Margreet van Driel, tegenwoordig wethouder van Citymarketing en Evenementen, werd teruggekeken op de groei en de professionalisering van Floravontuur als promotiestichting. Huidig bestuur en medewerkers zijn enorm dankbaar voor alle initiatieven die in de afgelopen 25 jaar zijn genomen."

Ook burgemeester Charlie Aptroot sprak lovende woorden namens de gemeente Zoetermeer. Hij overhandigde aan voorzitter Anke van As en aan Ruud Steggerda een oorkonde (foto) namens de gemeente als blijk van waardering voor de bijdrage die Floravontuur levert aan de promotie van de stad Zoetermeer.

Fotograaf: Chris Lans.


Foto: Digitaal Dagblad