Kerstconcert Zoetermeers Mannenkoor

mainImage
Kerstconcert Zoetermeers Mannenkoor

Op woensdag 19 december 2018 geeft het Zoetermeers Mannenkoor zijn traditionele kerstconcert in de H. Nicolaaskerk aan de Dorpsstraat 26. De kerk is open vanaf 19:15 uur en het concert start 20:00 uur. Het Zoetermeers Mannenkoor behaalde in oktober dit jaar de eerste prijs op het door de KNZV georganiseerde mannenkoorconcours te Leerdam.

Het koor heeft weer enkele nieuwe liederen ingestudeerd, maar de bekende kerstliederen als Stille Nacht, Cantique de Noël en Jingle Bells zullen niet ontbreken. Ook is er gelegenheid voor samenzang. Evenals vorig jaar wordt medewerking verleend door de harpiste Sophie van Dijk. Dit jaar treedt zij samen op met Louise Berendsen (fluit) en Els van der Weij (saxofoon).Verder zullen Hesther Oor (sopraan) en Ton van Leest (doedelzak) hun medewerking verlenen. De algehele leiding is in handen van dirigent Steven van Wieren en de begeleiding wordt verzorgd door Patrick Hopper.

Kaarten kosten € 12,50 per stuk (inclusief drankje in de pauze) en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, bij de ingang van de kerk (zolang de voorraad strekt) en via de website www.zoetermeersmannenkoor.nl.

Fotograaf: Jan van Es.


Foto: Digitaal Dagblad