Kerstconcert Zoetermeers Mannenkoor op 19 december

3 December 2019, 07:29 uur
Algemeen
mainImage

Op donderdag 19 december 2019 geeft het Zoetermeers Mannenkoor zijn traditionele kerstconcert in de H. Nicolaaskerk aan de Dorpsstraat 26 in Zoetermeer. Aanvang 20.00 uur en de kerk opent om 19.15 uur. Het Zoetermeers Mannenkoor heeft de afgelopen zomer deelgenomen aan de korenfestivals in IJsselstein en Rotterdam.

 

Het koor heeft weer enkele nieuwe liederen ingestudeerd, maar de bekende kerstliederen als Stille Nacht, Cantique de Noël en Jingle Bells zullen niet ontbreken. Ook is er gelegenheid voor samenzang. Evenals vorig jaar wordt medewerking verleend door de harpiste Sophie van Dijk en trompettist Jan van Putten. Dit jaar zal de tenor Walther Deubel zijn medewerking verlenen. De algehele leiding is in handen van dirigent Steven van Wieren en de begeleiding wordt verzorgd door Patrick Hopper.

Kaarten kosten € 12,50 per stuk (inclusief drankje in de pauze) en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, bij de ingang van de kerk (zolang de voorraad strekt) en via de website www.zoetermeersmannenkoor.nl.