Kerstmenu bij Het Wapen van Zoetermeer is bekend

mainImage
Kerstmenu bij Het Wapen van Zoetermeer is bekend

Nog geen dinerplannen voor Eerste Kerstdag? Bij Het Wapen van Zoetermeer kun je op dinsdagavond 25 december genieten van een uitgebreid kerstbuffet, met live cooking en een warme kerstsfeer.

Bij de ontvangst voor het kerstbuffet tussen 18:30 en 19:30 uur krijgen de gasten een Kir Royal. De all in-prijs bedraagt 65 euro per persoon en reserveren is mogelijk vanaf twee personen. Op deze pagina vind je meer informatie over die avond en het complete buffet.

Live cooking


Het buffet voor Eerste Kerstdag ziet er, na de vele positieve reacties, hetzelfde uit als in 2017 met onder meer hertenbiefstuk, gambaspiesen, zalm en varkenshaas. ,,Die gerechten bereidt onze chef-kok met zijn team op Eerste Kerstavond met live cooking, dus hij staat dan achter de bakplaat in de grote zaal alles klaar te maken. Dan kunnen mensen echt met hun bordje langs en dat verhoogt de sfeer. En ook ons buffet ziet er prachtig uit."

Het Wapen van Zoetermeer, te vinden aan de Zegwaartseweg 31, is dit jaar alleen met Eerste Kerstavond geopend. De Diner & Partyboerderij is 26 december gesloten. ,,We hebben puur gekozen voor één dinermoment, zodat we het allemaal tot in de puntjes kunnen verzorgen en voorbereiden," verklaart Reno Hilgersom.

Dat geldt ook voor de capaciteit, want hoewel er plaats is voor 600 gasten opteren Hilgersom en zijn team voor een bezettingsgraad van iets minder dan vijftig procent.
Je kunt Kerst ook op een ander moment vieren bij Het Wapen van Zoetermeer. Bekijk hier de mogelijkheden.

,,We verzorgen het kerstdiner liever voor een kleinere groep mensen uitstekend, dan voor 600 gasten net aan. Mensen betalen net iets meer met Kerst, dus het moet wel écht goed zijn." Dat laatste blijkt het geval, want al 65 mensen die vorig jaar Kerst vierden bij Het Wapen van Zoetermeer hebben al gereserveerd voor dit jaar. ,,Heel positief dat het hen zo bevallen is."

Reno Hilgersom en zijn team gaan er weer alles aan doen om hun gasten een onvergetelijke momenten tijdens de kerstperiode te bezorgen. Het geeft een kick als dat weer is gelukt, zo benadrukt hij. ,,Als ik dan na zo’n lange dag terug in de auto zit en alles is goed gegaan, dan heb ik wel kippenvel ja."

Reserveren?


Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. Dit kan telefonisch via 079-7600055 of via [email protected] U ontvangt altijd een bevestiging van de reservering. Prijzen zijn per persoon en inclusief ontvangst met Kir Royal (er wordt ook een alcoholvrije variant geserveerd). Kinderen van 0 tot en met 2 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar geldt de helft van de prijs. De speelzolder is open tijdens het buffet.


Foto: Digitaal Dagblad