Kerstviering bij Leger des Heils in Rokkeveen

8 December 2019, 10:29 uur
Algemeen
mainImage

Net als voorgaande jaren organiseert het Leger des Heils weer een kerstviering. Nieuw dit jaar is dat het voor alle leeftijden is en dat het op Eerste Kerstdag (woensdag 25 december) is en wel van 11.00 uur tot 13.00 uur aan de Prismalaan 26. Het thema van het kerstfeest is ‘Volg de ster’. Opgave voor dit feest is noodzakelijk in verband met de maaltijd en de beperkte ruimte.

 

Op Kerstavond, dinsdag 24 december, is er om 19.00 uur aan de Prismalaan 26 een Candlelightdienst. Deze kerkdienst heeft alles in zich wat je van een Kerstavonddienst verwacht. Sfeervolle verlichting, bekende kerstliederen, het krstevangelie en een overdenking over wat de geboorte van Jezus als Kerstkind voor jou betekent. Na afloop drinken de aanwezigen met elkaar chocolademelk, koffie of thee en natuurlijk mag een plak kerstbrood niet ontbreken. Opgave voor de Candlelightdienst is niet nodig.

U kunt zich opgeven via [email protected], via telefoonnummer 06-51144864 of door langs te komen aan de Prismalaan en uw naam op de lijst te zetten. Dat laatste kan tijdens de openingstijden van de ontmoetingswinkel op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11.00 uur en 14.00 uur.