mainImage

Kick-off project 'Jouw Zoetermeer' bij CKC

12 maart 2020, 08:41 uur
Algemeen

Bij CKC & partners is vanmiddag vanaf 16.30 uur de feestelijke kick-off-meeting van het jongerenproject 'Jouw Zoetermeer'. Met dit project krijgen Zoetermeerse jongeren de kans om een Urban-jongerenfestival te organiseren. Op 18 april 2020 wordt in de wijk Oosterheem een pre-show georganiseerd en tijdens het Pinksterweekend (30,31 en 1 juni 2020) vindt het Urban-jongerenfestival - als onderdeel van Festival WKND bij het SilverDome- plaats.

De samenwerking tussen sport en kunst met focus op de cultuurstroming Urban, maken dit project uniek. Dat het ook nog eens ontstaan is uit de vraag van jongeren en dus door hen wordt gedragen, maakt het extra bijzonder. De deelnemende jongeren en verenigingen in de Urban Dance, Urban Music, Street Art, Extreme Sports, straatbasketbal en – voetbal komen vandaag bijeen om elkaar te ontmoeten en om de start van het project op feestelijke wijze te markeren.

Ook wethouder Ingeborg Ter Laak zal het laatste half uur (17.30 – 18.00 uur) aanwezig zijn om de jongeren en verenigingen toe te spreken.