Klaar voor de stormbaan!

mainImage
Klaar voor de stormbaan!

De medewerkers van Gamecity Zoetermeer zijn er klaar voor: morgen gaan zij van start met de langste stormbaan van Nederland in hun achtertuin. Het 380 meter lange parcours, gelegen achter de Wattstraat 20 parallel aan de Oostweg in Oosterheem, werd vandaag al door een aantal werknemers getest. Ook het Zoetermeers Dagblad nam alvast een kijkje.

,,We hebben onder meer gekeken of alle luchtkussens de juiste dikte hebben," zegt Ewald Hulleman, operationeel  manager bij Gamecity Zoetermeer, tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,In verband met de veiligheid worden de kussens iedere dag opnieuw opgepompt. Er kan 's nachts natuurlijk altijd wat mee gebeuren. En er zal ook een EHBO-team aanwezig zijn. Ook daar zijn de voorbereidingen voor getroffen."

Wim van der Kooij jr, eigenaar van Gamecity Zoetermeer, waagde zich vanmiddag ook al aan de stormbaan. ,,Echt wel vet," liet hij aan www.zoetermeersdagblad.nl weten.

Het evenement vindt plaats van 14 tot en met 22 juli. Morgenochtend verricht burgemeester Charlie Aptroot de officiële opening. Daarna zullen de eerste deelnemers zich in het zweet werken. Via een speciaal aangelegde brug, gelegen achter de kartbaan, worden zij naar de stormbaan geloodst.

Er zijn al meer dan duizend tickets verkocht en er worden nog veel meer deelnemers verwacht. Op de website kun je kaarten kopen.

Alvast wat foto's van de stormbaan

Foto: Digitaal Dagblad