Klassieke concerten in de wijken

mainImage
Klassieke concerten in de wijken

Tijdens het naderende festival Klassiek Zoetermeer worden de seniorenwoonvoorzieningen Gondelkade en 'De Huiskamer van Meerzicht' omgetoverd tot concertlocaties. Het CKC Vrouwenkoor en Kamerkoor Vocapella verzorgen hier een muzikale presentatie.

Concert CKC Vrouwenkoor (maandag 2 juli 19:00-20:00 uur, seniorenwooncomplex Gondelkade, gratis toegang).

Het CKC Vrouwenkoor treedt onder leiding van Karin de Jong op in het seniorenwooncomplex de Gondelkade. Bezoekers kunnen 45 minuten genieten van prachtig licht klassieke liedjes begeleid door Ronald de Jong op piano. Het CKC Vrouwenkoor is in januari 2013 opgericht door dirigent en fluitiste Karin de Jong. Het repertoire bestaat uit het (licht) klassieke genre. Het CKC Vrouwenkoor repeteert op maandagavond van 20:00 tot 21:45 uur.

Concert Vocapella, (woensdag 4 juli 19:30-20:30 uur, 'De Huiskamer van Meerzicht' (Albrandswaard 1), gratis toegang).

Het CKC-koor Vocapella brengt 45 minuten prachtig licht klassieke liedjes ten gehore onder leiding van Karin de Jong. Vocapella is een enthousiast koor met circa 25 zangers/zangeressen. Het repertoire doorloopt alle stijlperioden en bevat zowel geestelijke als wereldlijke muziek. Vocapella repeteert op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur. Voorafgaand aan het concert kan gebruik worden gemaakt van een verassings-theatermenu verzorgd door 'De Huiskamer van Meerzicht' voor zeven euro. Voor meer info of reserveren: 079-3208758.

Fotograaf: Marco Zwinkels.


Foto: Digitaal Dagblad