Klaverbladloop op 11 november

mainImage
Klaverbladloop op 11 november

Op zondag 11 november is er een nieuwe editie van de Klaverbladloop bij atletiekvereniging Ilion, met afstanden van 5, 10 en 15 kilometer en een jeugdloop van 1 kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar. De organisatie rekent op een deelname van meer dan 1200 lopers.

De start is vanaf 11:30 uur (jeugdloop 10:45 uur). De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand, 7, 8 of 9 euro per persoon. Het inschrijfgeld is inclusief een frisdrankje, water of kopje koffie. Inschrijven op de dag zelf is 2 euro duurder. Tickets zijn via www.ilion.nl te bestellen.

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion-lopers helpen de deelnemers een goede tijd te realiseren: ze zijn herkenbaar aan een ballon met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren. Na afloop is er een medaille voor de deelnemers en water aan de finish.

Bij Ilion zijn kleed- en douchefaciliteiten. Ophalen van de startnummers en de na-inschrijving kan vanaf 09:00 uur in de grote indoorhal van Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 in het Van Tuyllsportpark. Tijdens beide lopen zijn er EHBO'ers aanwezig en Ilion beschikt over een AED.


Foto: Digitaal Dagblad