Koningsdag met vrijmarkt bij seniorencomplex Gondelkade

mainImage
Koningsdag met vrijmarkt bij seniorencomplex Gondelkade

Eetcafé De Leyens in het seniorencomplex aan de Gondelkade pakt groots uit op vrijdag 27 april tijdens Koningsdag. Op het van 't Hoffplein aan de achterzijde van het complex en binnen in het Atrium van het wijkrestaurant is het de gehele dag feest. Er is een vrijmarkt voor jong en oud waar overtollig speelgoed of andere spullen te koop zijn. Verkopen kan op een kleedje op de grond, maar tegen een klein bedrag is het ook mogelijk een tafel te huren.

Verder is er bingo, een rad van avontuur en kinderen kunnen zich wagen aan oer-Hollandse spelletjes zoals spijkerpoepen, de grabbelton en blikgooien. Tijdens de activiteiten zijn er tussen 10:30 en 16:00 uur optredens van de zangers Wicky, Michael en Boep! DJ Henri draait tussendoor zijn plaatjes voor het aanwezige publiek.

In het eetcafé (Gondelkade 33) zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar en bij mooi weer is het terras de hele dag open. De vrijmarkt is van 09:30 tot 17:00 uur. Mensen die meer informatie willen over die markt: [email protected] Bij slecht weer vinden alle activiteiten binnen plaats.


Foto: Digitaal Dagblad