Korting tijdens Nationale Museumweek

mainImage
Korting tijdens Nationale Museumweek

De tentoonstelling 'Typisch Nederlands' is binnenkort tijdens de Nationale Museumweek (9 tot en met 15 april) met korting te bezoeken in het Stadsmuseum Zoetermeer. Een kaartje kost dan twee euro, één euro minder dan de oorspronkelijke entreeprijs. Museumkaart-houders en kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen.

Bij de expositie 'Typisch Nederlands' brengt het Stadsmuseum Zoetermeer Nederlandse gewoonten en eigenaardigheden in beeld, maar dan gezien door de ogen van fotografen met een niet-Nederlandse afkomst.

Op vrijdag 13 april is er van 18:30 tot 21:30 uur een speciale 'meet your match-avond' voor museumkaarthouders. Zij kunnen die avond mede-museumkaarthouders ontmoeten en schrijfster Janny van Maldegem schrijft op verzoek een persoonlijk naamdicht. Deze avond is voor museumkaarthouders gratis. Aanmelden via: www.museumkaart.nl/match.

Niet museumkaarthouders zijn eveneens welkom, zij betalen voor het programma (inclusief entree, drankje en hapje) vijf euro per persoon. De tickets zijn verkrijgbaar op de avond zelf in het museum (Dorpsstraat 7).


Foto: Digitaal Dagblad