Kunstenaars verloten kunstcadeaus in Zoetermeer

mainImage
Kunstenaars verloten kunstcadeaus in Zoetermeer

De expositie Kunstsurprise is in volle gang. Deelnemende kunstenaars van Stichting Terra Art Projects verkopen hierbij ruim 200 kunstwerken en sieraden voor feestmaand-geschikte prijzen. Op vrijdag 30 november zal er wederom een pakjesmiddag plaatsvinden, waarbij diverse kunstcadeaus te winnen zijn voor Zoetermeerders.

TERRA heeft geen winstoogmerk. De stichting wil een lokaal podium creëren voor (Zoetermeerse) kunstenaars, hen helpen hun werk te verkopen en in contact brengen met nieuw publiek. De expositie Kunstsurprise is hier een goed voorbeeld van. Met de pakjesmiddag hopen de stichting en kunstenaars meer mensen te enthousiasmeren voor de expositie.

Het bijzondere aan de cadeaus van de pakjesmiddag is bovendien dat de prijzen beschikbaar worden gesteld door de deelnemende kunstenaars. Denk bijvoorbeeld aan een schilderijtje, een beeld of een bon voor deelname aan een keramiekles. Om kans te maken dienen mensen om 16:00 uur binnen te lopen bij het TERRA-pand aan de Dorpsstraat 12 en hun naam in te vullen. Om 16:30 uur is de trekking. De toegang is gratis.

De kunstsurprises zijn te koop tot en met zondag 23 december in het Terratorium, geopend van woensdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00 uur (m.u.v. donderdag 22 november).

Fotograaf: Puck Swinkels.


| Foto: Digitaal Dagblad