Lachende gezichten bij zomerkamp FC Zoetermeer

27 July 2020, 10:29 uur
Algemeen , Sport
mainImage
Sparta-trainer Raffaelito Sint Jago en Mitch Weber (JO10 selectie FC Zoetermeer).

Bij FC Zoetermeer vond afgelopen week, van 20 tot en met 24 juli, het SummerCamp van Sint Jago Voetbalacademy plaats. Dat zorgde voor veel lachende gezichten onder de 55 deelnemende kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar.

Raffaelito Sint Jago, eigenaar van de Zoetermeerse voetbalschool Sint Jago Voetbalacademy, oud-speler van FC Zoetermeer en trainer bij de Sparta-jeugd, was ook aanwezig. Hij poseerde met deelnemer Mitch Weber van 8 jaar. "Ik mocht van mama op SummerCamp en bijna mijn hele team doet mee. Het allerleukste is het spelen van toernooitjes. Volgend jaar wil ik weer!"

Sint Jago: "Ouders hadden geen idee wat zo'n week precies inhoudt, maar na de eerste dag hoorde ik al zulke mooie reacties van ouders terug over hun kroost vol enthousiaste verhalen. Daar doe ik het voor. En niet onbelangrijk, de faciliteiten hier bij FC Zoetermeer zijn fantastisch. Het heeft de kids en mijn team aan niets ontbroken. Of het nou om goed verzorgde lunches voor de kinderen ging of het gebruik van materialen op en rond de velden, alles verliep vlekkeloos. Dank aan het kantineteam en alle vrijwilligers die dit bij FC Zoetermeer mogelijk hebben gemaakt."