Lancering NL DIGIbeter in Forum

mainImage
Lancering NL DIGIbeter in Forum

Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties) komt op vrijdag 13 juli naar het Forum Zoetermeer voor de lancering van Agenda Digitale Overheid, NL DIGIbeter. Hij gaat dan in gesprek met Zoetermeerders over digitalisering binnen de overheid, de kansen die dat biedt en welke effecten dit heeft op de samenleving, bijvoorbeeld op het gebied van privacy.

De presentatie vindt plaats in het Forum Zoetermeer, gelegen aan het Stadhuisplein 1, van 16:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur).

Agenda Digitale Overheid, NL DIGIbeter, is een agenda van alle overheden gezamenlijk en legt de verbinding met belangrijke publieke en private partners. De agenda bevat vier thema’s, een routekaart met projecten, experimenten en onderzoeken en een innovatiebudget voor de komende jaren.

Agenda Digitale Overheid hangt nauw samen met de Nederlandse Digitaliseringsstrategie van het kabinet (onlangs gelanceerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) en heeft specifiek de digitale dienstverlening van de overheid als focus.

Bibliotheek Zoetermeer werkt in haar nieuwe hoofdvestiging, Forum Zoetermeer, samen met tientallen samenwerkingspartners aan de digitale ontwikkeling van Zoetermeerders.

Fotograaf: Kevin Bhagat.


Foto: Digitaal Dagblad