mainImage

Landelijk Atelierweekend ook in Zoetermeer

Juna als gastvrouw bij Ateliers99a
12 november 2019, 10:25 uur
Algemeen

Tijdens het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november aanstaande is het mogelijk om bij Ateliers99a in de Dorpsstraat dé kans om het werk (in wording) van de kunstenaars te zien in hun atelier. U kunt beide middagen tussen 13.00 en 17.00 uur de ateliers binnenlopen, waar Ria van Dijk, Rob de Graaf, Debora Makkus, Joke Meijer en Marja Milo hun werk tonen.

U kunt in hun ateliers verschillende werkvormen bekijken, ideeën opdoen, zich inschrijven voor lessen, workshops of een aankoop doen.

Ria van Dijk zal haar werk tonen over Japan en China. Daarnaast zal zij met Raymond Macaya batiks laten zien uit hun bijdrage aan het project ‘De Muzen’. Rob de Graaf toont schilderijen uit de serie ‘Time’. In dit werk onderzoekt hij het uiteenvallen van ogenschijnlijk vaste structuren, de essentie van materie en haar verval.

Debora Makkus heeft realistische schilderijen - bestemd voor exposities in Taiwan en Japan - op de ezel staan. Joke Meijer toont nieuwe oliepastels en enkele recente schilderijen. En Marja Milo is bezig met ‘terugblikken en vooruit kijken’. In haar nieuwe werk verdiept en verbindt zij zich opnieuw met oudere thema’s.

Op beide dagen zal Juna Tiemens bezoekers verwelkomen en verrassen met een creatief hapje. Als onderdeel van haar maatschappelijke stage is zij gastvrouw bij dit evenement.

Iedereen is welkom bij Ateliers99a aan de Dorpsstraat 99a, links achter het terras van lunchcafé De Zoetelaar. Kijk voor meer informatie over de ateliers op www.ateliers99a.nl.