mainImage

Leerlingen groep 8 komen kijkje nemen op ONC

12 november 2019, 10:11 uur
Algemeen

Deze en volgende week worden weer honderden bijna-brugklassers verwelkomd op het Oranje Nassau College (ONC). Op donderdag 14 en vrijdag 15 november op ONC Clauslaan en op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 28 november op ONC Parkdreef. Op deze Super8dagen kunnen de leerlingen van de Zoetermeerse en regionale basisscholen een beeld krijgen van wat de scholen allemaal te bieden hebben.

Op ONC Clauslaan openen de Super8dagen met een show in de aula. De achtstegroepers zien dan meteen welke talenten je allemaal kunt ontwikkelen bij Talent TOTAAL en de SeeYou-workshops. Ook de Parkdreef laat zien welke talentgroepen de school allemaal in huis heeft: Outdoor Education, Research & Technology, de Sportklas en Art. Verder krijgen de leerlingen een rondleiding, volgen ze allerlei actieve lesjes en kunnen ze al hun vragen stellen, aan docenten en aan leerlingen die al op het ONC zitten.

Het ONC wil dat de kinderen zo veel mogelijk te weten komen over de opleidingen, de vakken en de mogelijkheden op de Clauslaan en op de Parkdreef. Zo kunnen zij een weloverwogen keuze maken voor een middelbare school. Ook in januari organiseren beide vestigingen nog een Super8dag.