Lezing en fotografieworkshop in Dorpsstraat

21 February 2020, 18:32 uur
Algemeen
mainImage

Op zaterdag 7 maart geeft fotograaf Henri Blommers een lezing met workshop bij Terra Art Projects bij de Dorpsstraat 12.

In zijn serie 'Plastic Utopia' laat Blommers kleurrijke beelden zien, waarbij plastic objecten een eigen leven leiden in de natuur. Maar in hoeverre zijn deze beelden een illusie? Blommers wil de impact van onze consumptie in beeld brengen zonder naargeestig of veroordelend te zijn. Een viering van de schoonheid van de natuur.

In de lezing (15.00-16.00 uur) vertelt Blommers over hoe zijn werk de afgelopen jaren evolueerde. De workshop is aansluitend van 16.00 tot 17.00 uur in de grote tuin van 't Oude Huis, het oude stadsmuseum. Daar gaan de deelnemers foto’s maken in de stijl van 'Plastic Utopia'. De fotograaf zal laten zien hoe hij te werk gaat en geeft instructies. Bij slecht weer is binnen fotograferen ook een optie. 

Aanmelden
De kosten voor de lezing met workshop bedragen 5 euro per persoon. Voor alleen de lezing betaal je 3 euro. Meld je (uiterlijk 4 maart) aan via www.terra-artprojects.com voor één of beide onderdelen. Er zijn vijf plekken beschikbaar voor de workshop.