Loop voor het goede doel en maak kans op kaartjes Duinrell

mainImage
Loop voor het goede doel en maak kans op kaartjes Duinrell

Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind (Stinafo) zoekt kinderen én volwassenen die de NN CPC Loop op 10 maart a.s. willen lopen. Dit fonds, dat zich inzet voor kinderen met een handicap, besteedt de opbrengst aan projecten die het bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Het sportaanbod is voor hen nog niet zo groot en aangepast sportmateriaal is vaak duur.

Bij Stinafo kunnen kinderen (of hun ouders) een aanvraag indienen als zij middelen nodig hebben die zij via de reguliere wegen (overheid, gemeente, verzekering) niet vergoed krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een (extra) aangepaste rolstoel om te kunnen sporten of bepaalde therapieën. Ze zijn er ook voor organisaties die extra gelden nodig hebben om bijvoorbeeld een snoezelruimte te kunnen inrichten. Of natuurlijk om sporten voor kinderen met een handicap of chronische ziekte mogelijk te maken. Stinafo is geheel afhankelijk van donateurs en door middel van acties en evenementen zoals de CPC Loop willen ze geld ophalen om het werk voort te kunnen zetten.

Loop je de CPC Loop op 10 maart 2019? Loop dan voor Stinafo. Je kunt via WhyDonate eenvoudig een persoonlijke actiepagina aanmaken, zodat je makkelijk online geld op kunt halen. Elke deelnemer krijgt een gratis goodiebag. Kinderen tot 18 jaar kunnen daarnaast ook nog kans maken op 4 kaarten voor attractiepark Duinrell. En voor de juffen en meesters: de school die het meeste geld ophaalt krijgt van Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind de inspirerende workshop “Debiel” aangeboden, waarbij kinderen leren zich te verplaatsen in anderen. Heb je nog vragen, kijk dan op de website www.stinafo.nl of stuur een mail naar [email protected] Je kunt van maandag t/m donderdag ook bellen op 070-351 27 84.


Foto: Digitaal Dagblad