mainImage

Meerdere ongevallen in Zoetermeer

12 juni 2020, 09:51 uur
Algemeen, 112

In Zoetermeer vonden afgelopen woensdag drie ongevallen plaats waarbij de politie noodhulp moest verlenen. Op de Leidschendamseweg was een skater gevallen op het fietspad en ter plaatse hebben agenten het slachtoffer gestabiliseerd in afwachting van de ambulance. Het letsel bleek mee te vallen, al is de man ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij de Storkstraat was een persoon van een hoogte naar beneden gevallen en agenten verleenden eerste hulp. De man bleek aanspreekbaar en kon zelfstandig naar de ambulance lopen. De gealarmeerde traumahelikopter kon nog voordat deze de landing had ingezet, retour gaan. De werkgever zal het bedrijfsongeval melden bij de inspectie SZW.

Valpartij bij roltrap
Rond 14.30 uur 's middags kwam een fietser lelijk ten val op één van de roltrappen bij het station aan de Nelson Mandelabrug. Dit werd gezien door de medewerkers van het cameratoezicht. Toegesnelde agenten hielpen het slachtoffer en alarmeerden de ambulance. De man is overgebracht naar het ziekenhuis en de fiets is ter reparatie bij de plaatselijke rijwielhandel gebracht.


Foto: Zoetermeers Dagblad