Met PLUS Verheul in actie voor Dirk Kuyt Foundation

mainImage
Met PLUS Verheul in actie voor Dirk Kuyt Foundation

Supermarkt PLUS Verheul in Benthuizen heeft het initiatief genomen om in actie te komen voor de Dirk Kuyt Foundation. Dit goede doel steunt en organiseert sportevenementen en -projecten voor mensen met een beperking. Op de website www.metplusinactie.nl kan er gedoneerd worden. Wie daar zelf een actiepagina aanmaakt, kan tot en met 15 juni 2018 mooie prijzen winnen.

Tijdens de voorbereidingen van de ClubFund-spaaractie, waar leden van drie lokale sportclubs konden sparen voor unieke persoonlijke producten, kwam PLUS Verheul in contact met de Dirk Kuyt Foundation. De foundation is volledig afhankelijk van steun uit het bedrijfsleven en giften van particulieren. De supermarkt neemt graag het initiatief om een actie op te zetten en roept zoveel mogelijk mensen en bedrijven op om mee te doen. ,,Samen kunnen we meer, samen eten is ook samen in actie komen," aldus Adriaan Verheul, directeur van PLUS Verheul.

Kleine moeite met groot effect


,,Als supermarkt vinden wij het belangrijk een maatschappelijke bijdrage te leveren. Onlangs liet ik mij twaalf uur lang opsluiten voor Free a Girl, zo gaaf om te zien dat heel veel mensen mij hebben gesteund. Met elkaar hebben we een mooi bedrag van 6.791 euro opgehaald. Een kleine moeite met een groot effect. Ik hoop dat we dat ook samen kunnen bereiken voor mensen met een beperking. Ik ben benieuwd welk bedrag we kunnen overhandigen aan Dirk Kuyt op 15 juni tijdens de BeachRun in Katwijk."

Geld ophalen kan op diverse manieren. Als individu of als team namens je sportclub bijvoorbeeld. ,,En wil je een keer iets wat je zelf gebakken of gemaakt hebt verkopen in de winkel, mail dan naar [email protected]"

De prijzen die je onder andere kunt winnen; een eredivisievoetbal met handtekening van Dirk Kuyt, tien tickets voor de Dirk Kuyt Beach Run op 15 juni 2018, een T-shirt van de Dirk Kuyt Beach Run en een Boodschappenpakket van PLUS Verheul ter waarde van vijftig euro.

Dirk Kuyt Foundation


De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert circa 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij ze een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson.

Foto’s: Dirk Kuyt Foundation


| Foto: Digitaal Dagblad.