Zoetermeers Dagblad | Michel Verhoef in Zoetermeerse Art Box

Michel Verhoef in Zoetermeerse Art Box

mainImage

Op zondag 18 augustus vindt de laatste editie van Zondag in 't Park plaats van deze zomer. Ook de Terra Art Box zal die zondag voor de laatste keer te bezoeken zijn, met als afsluiter het fotografisch werk van Michel Verhoef. 

Fotograaf Verhoef presenteert zomerse foto's van intieme momenten op het strand, de boulevards en zomerfeesten. In zijn foto's worden onbewaakte momenten vastgelegd, beslissende momenten waarbij de mens centraal staat. Het gebaar, het gedrag of een simpele oogopslag zijn veel voorkomende elementen in zijn fotografie.

De zogenaamde straatfotografie is zijn domein. Hierbij worden spontane beelden gemaakt, die daarna bewerkt worden. Hierdoor wordt de aanvankelijke candid sterk verbeterd in lichtval, formaat en kleurstelling. Verhoef fotografeert vanaf zijn tiende, maar pas echt serieus sinds 2001. In 2015 werd hij lid van Terra Art Projects. Begin volgend jaar heeft hij een solo-expositie bij Pulchri Studio's in Den Haag.

De Terra Art Box in het park is geopend van 13.00 tot 19.00 uur. Locatie: Dorpsstraat 12 (het festivalterrein ligt hierachter). Meer info: www.zondagintpark.nl.