Mijlpaal ADO met aantal seizoenkaarthouders

mainImage
Mijlpaal ADO met aantal seizoenkaarthouders

Voetbalclub ADO Den Haag heeft de mijlpaal van 5000 seizoenkaarthouders bereikt. Ongeveer 700 supporters bestelden deze zomer al een seizoenkaart bij de eredivisionist die afgelopen seizoen als zevende eindigde. De laatste jaren schommelde het aantal tussen de 4000 en 4800, maar sinds de zomer van 2017 is er volgens de club 'een flinke groei' te zien.

Naast de seizoenkaartenverkoop blijkt ook uit het jaarlijkse onderzoek van Sportsector Merkenonderzoek dat ADO Den Haag er goed op staat. Het behoort conform dat onderzoek tot de vijf populairste voetbalverenigingen van Nederland.

Haags Heineken Huis


Bij ADO Den Haag is op dit moment de verbouwing van het Haags Heineken Huis in volle gang. De vakken A, B en C bieden supporters plekken op de eretribune waarmee zij voor, tijdens én na de wedstrijd toegang hebben tot dit nieuwe sportcafé. Zij hebben met deze kaarten een exclusieve ingang via de zijkant van het hoofdgebouw. Fans op de vakken D/E krijgen uitsluitend na de wedstrijd toegang.

Het Haags Heineken Huis zal klaar voor gebruik zijn voordat ADO zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen speelt. Dat is op zondag 12 augustus (12:15 uur) thuis tegen FC Emmen. Die ploeg promoveerde vorig seizoen voor het eerst in de historie naar het hoogste Nederlandse voetbalniveau.

Fotograaf: © Orange Pictures / Rene van Dam.


Foto: Digitaal Dagblad