Mooi geldbedrag voor De Zoetelaar

26 February 2020, 12:38 uur
Algemeen
mainImage

Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Zoetermeer was dit in 2019 Lunchcafé De Zoetelaar in de Dorpsstraat, waarvoor € 1.131,70 is gespaard. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkel de cheque aan De Zoetelaar.

Alexandra Groenhuijzen, retailpartner van Specsavers Zoetermeer: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij."

In 2010 is de Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd.