Morgen bijeenkomst Zoetermeer-Xiamen Friendship Association

mainImage
Morgen bijeenkomst Zoetermeer-Xiamen Friendship Association

In het Q-seum aan de Industrieweg 5 is morgen een nieuwe bijeenkomst van de Zoetermeer-Xiamen Friendship Association (ZXFA). Aan de orde komen actuele zaken waar de Vrienden van Xiamen mee bezig is en er zijn sprekers van Innovation Quarter en van NBSO (netwerk van steunpunten van (Nederlands) Ministerie van Economische Zaken in China). Zij zullen specifiek ingaan op hoe bedrijven het beste zaken kunnen doen in China.

Verder zal een Nederlandse ondernemer die al 10 jaar in Xiamen woont, zijn project 'Daring Duck' toelichten. Daring Duck verzorgt outdoor activiteiten voor jongeren (scouting), teambuildings, zomerkampen en zeil- en watersportscholen.

Het programma duurt van 17:00 tot 19:30 uur (inclusief netwerkgedeelte en borrel) en de toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via [email protected]

De bijeenkomst staat onder leiding van oud-burgemeester van Zoetermeer Luigi van Leeuwen, voorzitter van de Zoetermeer-Xiamen Friendship Association. De stedenband tussen de Chinese stad en Zoetermeer werd in 2005 officieel bekrachtigd.


| Foto: Digitaal Dagblad.