Morgen gratis event 'Life Skills' voor jongeren in Zoetermeer

mainImage
Morgen gratis event 'Life Skills' voor jongeren in Zoetermeer

Het Jongeren Informatiepunt (JIP) Haaglanden houdt morgen, in samenwerking met Bibliotheek Zoetermeer, Buurtwerk en diverse partners in het Forum, de bijeenkomst Life Skills, bedoeld om jongeren voor te bereiden op hun toekomst. Tijdens dit event vinden jongeren alles over zaken als; op jezelf wonen, omgaan met geld, het vinden van werk, een checklist voor 18-plussers, veilig vrijen, je rechten, live performances en nog veel meer.

Wethouder Jakobien Groeneveld opent Life Skills officieel om 14:15 uur. Hierbij lanceert zij tevens de ‘Digidingen-desk’ in het Forum. Bij de Digidingen-desk kunnen jongeren dagelijks tijdens het inloopspreekuur ondersteuning krijgen bij digitale overheidszaken.

Tijdens Life Skills zijn diverse organisaties aanwezig. Er is een informatiemarkt en er zijn diverse workshops zoals ‘Grip op je geld’ en ‘Hoe presenteer ik mijzelf’. Verder kunnen de aanwezigen genieten van sport- en muziekdemonstraties, vragen stellen aan experts en ook het maken van een profielfoto voor het cv behoort tot de mogelijkheden.

Life Skills vindt plaats van 13:00 – 17:00 uur in Stadhuis -Forum aan het Stadhuisplein 1. De entree is gratis.

Voor meer informatie www.jiphaaglanden.nl/lifeskills.


| Foto: Digitaal Dagblad.